קולגן ידוע בתור החלבון השכיח ביותר בגופנו והוא מרכיב את רקמת החיבור האלסטית הפרוסה כרשת צפופה בעור. למעשה הקולגן מהווה כ- 25% עד 35% מכלל החלבונים בגוף האדם והוא מרכיב את הסיבים המצויים בגידים בעור, בכלי הדם, בסחוסים ובעצמות. כאשר הגוף מתבגר ומתחיל להזדקן הוא מייצר פחות ופחות קולגן וכתוצאה מכך העור מתחיל להתקמט, העור והעצמות נחלשים והסחוסים נפגעים. צריכת קולגן על בסיס יומי תסייע במניעתם ובשיפור משמעותי של מראה העור, שיפור טווחי התנועה של המפרקים ותסייע לתמיכה במערכת השלד והעצמות. כמו כן, האבקה מכילה תוספת של חומצה היאלורונית השומרת על המים ברקמות, פועלת להעשרת העור בלחות ולהפחתת מראה הקמטים, והיא גם מכילה ויטמין סי המסייע בהפחתת מראה של פיגמנטציה, תוך שמירה על העור מנזקים נוספים.
קולגן דגים מבית סופר אפקט מציע מספר יתרונות על פני קולגן בקר: הוא היפואלרגני, נספג בקלות רבה יותר בגוף ומכיל ריכוז גבוה יותר של חומצות אמינו חיוניות.
קולגן דגים מבית סופר אפקט - יתרונות:
בכל מנת הגשה 5 גרם (כף מדידה) של קולגן דגים בטעם תפוז:
אנרגיה | 20 קלוריות |
סך השומנים | 0 גרם |
מתוכם: חומצות שומן רוויות | 0 גרם |
חומצות שומן טראנס | 0 גרם |
כולסטרול | 0 מ"ג |
נתרן | 1 מ"ג |
סך הפחמימות, מתוכן: סוכרים | 0 גרם |
חלבונים | 5 גרם |
ויטמין סי | 0.3 מ"ג |
חומצה היאלורונית | 0.3 מ"ג |
רכיבים: אבקת קולגן דגים (Hydrolized collagen peptide), חומצת לימון, חומרי טעם וריח, ממתיק (סוכרלוז), מונע התגבשות (סיליקה דיוקסיד), ויטמין C, חומצה היאלרונית.
מידע על אלרגנים: מכיל: דגים.
עשוי להכיל עקבות של: חלב, ביצים, סויה, שומשום, אגוזים, ג'לטין דגים, אצות, גלוטן (חיטה, שעורה, שיבולת שועל, שיפון), סלרי, חרדל ותורמוס.
הוראות שימוש: יש לערבב כפית מדידה אחת שטוחה (כ-5 גרם) של קולגן דגים בכוס שתיה (מים, מיץ קפה או משקה אהוב אחר). לצורך המסה מלאה של אבקת קולגן דגים יש להמתין 2–3 דקות ולערבב שוב.
מומלץ לצרוך 1–2 מנות ביום.
תכולה: 300 גרם.
כ-60 מנות.
כשר פרווה בהשגחת הרבנות ראש העין.
ארץ ייצור: ישראל.
אבקת קולגן דגים מבית סופר אפקט מגיעה במבחר טעמים:
אבקת קולגן דגים בטעם ענבים
אבקת קולגן דגים ללא טעם
אין עדיין חוות דעת.