אגר אגר משמש כחומר מקריש ומסמיך בסוגי מזון שונים.
ניתן להשתמש באבקת אגר אגר להכנת ג'ל פירות, הסמכת מרקים, לקינוחים ופודינגים.
רכיבים: אבקת אגר אגר 100%
הוראות הכנה: לערבב 2 כפית אבקת אגר אגר עם 250 מ"ל נוזל, להרתיח במשך כ-5 דקות. לקרר קצת ולהוסיף פירות או ירקות ולקרר במקרר עד להתייצבות מלאה.
לשמור במקום קריר ויבש.
משקל נקי: 25 גרם
כשר פרווה בהשגחת הרבנותהאזורית כפר פינס מנשה
ארץ מקור: סין.
אין עדיין חוות דעת.