שקד מולבן טחון המוכר בשמו כקמח שקדים. השקדים מולבנים טחונים לאבקה דקה ומשמשים כמרכיב חשוב ועיקרי בקונדיטוריה הצרפתית להכנה של מקרון, מרציפן, קרם אגוזים, ממתקים ועוגות בצק. כמו כן, האבקה מתאימה לשימוש כתחליף של קמח לסוגים שונים של בצקים.
קמח שקדים מולבן של כרם – יתרונות:
רכיבים: 100% שקדים.
סימון תזונתי ב-100 גרם מוצר:
אנרגיה (קלוריות) ........................................... 637
חלבונים (גרם) ............................................... 21
סך הפחמימות (גרם) ..................................... 22
מתוכן: סוכרים (גרם) ....................................... 4
מתוכן סיבים תזונתיים (גרם) ............................ 12
סך השומנים (גרם) מתוכם: ............................. 49
חומצות שומן רוויות (גרם) ............................... 4
חומצות שומן טראנס (גרם) ............................. פחות מ-0.5
כולסטרול (מ"ג) ............................................. 0
נתרן (מ"ג) .................................................... 0
כשר פרווה בהשגחת בד"צ "בית יוסף" וכשר בהשגחת שומרון הרבנות האזורית
תכולה: 250 גרם.
ארץ מרור: ארצה"ב.
נארז בישראל
מכינה ממרח סקורדליה עם המוצר ויוצא ממש טעים
תאריך הוספה: 20/04/2020, לפי שני כ. ILפתרון טוב למי שנמנע מגלוטן ועדיין רוצה להנות ממאפים טעימים. השקד משתלב מעולה באפיית מתוקים ומלוחים כאחד. מומלץ בחום!!
תאריך הוספה: 08/08/2019, לפי מנחם מ. IL