קמח ברוקולי מבית כרם לא מכיל גלוטן, עשיר בחלבון, ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים, התומכים בתזונה מאוזנת ובריאה.
קמח ברוקולי - יתרונות:
– ללא גלוטן
– מתאים לטבעונים וצמחונים
– עשיר בחלבון ובסיבים תזונתיים
– מקור טבעי לויטמינים ומינרלים
– בעל תכונות אנטי-אוקסידנטיות
– אידיאלי לתפריטים דלי פחמימות
– אינו מהונדס גנטית
– תואם לסטנדרט GMP
קמח ברוקולי - שימושים מומלצים:
– הוסיפו לסמוזי לשדרוג הערכים התזונתיים עם ויטמינים ומינרלים
– ערבבו עם מרקים, רטבים ותבשילים לשיפור הערך התזונתי שלהם
– השתמשו באפייה להכנת לחמים, מאפינס ומאפים נוספים.
סימון תזונתי ל-100 גרם קמח ברוקולי:
אנרגיה | 309 קלוריות |
שומנים | 3.2 גרם |
מתוכם: חומצות שומן רוויות | 1 גרט |
כולסטרול | 0 מ"ג |
נתרן | 284 מ"ג |
סך הפחממות | 35 גרם |
מתוכן סוכרים | 14.6 גרם |
סיבים תזונתיים | 22.4 גרם |
חלבונים | 24.2 גרם |
מידה על אלרגנים: עלול להכיל סלרי.
רכיבים: 100% ברוקולי.
תכולה: 250 גרם.
כשר לפסח, פרווה בהשגחת הרבנות שדות נגב.
אחסון: לשמור במקום קריר ויבש.
ארץ ייצור: ישראל
ניתן להשיג גם: קמחים נוספים 100% ירק של כרם: קמח כרובית.
אין עדיין חוות דעת.