אופן השימוש: להכנת מרתח שורש שן ארי מבשלים 20 גרם שורשים בליטר מים במשך 30 דקות ומסננים.
לשתות רבע כוס מרתח 3 פעמים ביום על קיבה ריקה.
אפשר לשמור את מרתח עד 48 שעות במקרר.
משקל נקי : 50 גרם.
כשר בהשגחת בד"ץ של העדה החרדית.
היצרן: חזרה לטבע, ישראל.
נשים בהיריון, נשים מניקות, אנשים הנוטלים תרופות וילדים - יש להיוועץ ברופא.
מידע זה אינו רפואי ואינו התוויתי. בכל מקרה של בעיה רפואית יש לפנות לרופא המטפל.
אין עדיין חוות דעת.