גוג'י ברי – סופר פוד טבעי לבריאות ואנרגיה
פרי גוג'י ברי - סופר פוד עשיר בוויטמינים, נוגדי חמצון וחומצות אמינו חיוניות. במשך מאות שנים הם היו חלק מתזונה מסורתית בטיבט ונחשבים למקור טבעי לאנרגיה, בריאות ואריכות ימים.
גוג'י ברי - יתרונות:
✔ עשיר במינרלים ובחומצות אמינו חיוניות
✔ מכיל מגוון רחב של ויטמינים
✔ מכיל רמות גבוהות של נוגדי חמצון
✔ מתאים לצמחונים וטבעונים
ערך תזונתי ל-100 גרם של גוג'י ברי:
אנרגיה | 297 קלוריות |
סך השומנים | 0.6 גרם |
נתרן | 332 מ"ג |
סך הפחמימות | 60.7 גרם |
מתוכם סוכרים | 45.61 גרם |
חלבונים | 12.2 גרם |
גוג'י ברי - שימושים מומלצים:
ניתן לצרוך גוג'י ברי בדרכים שונות: לאכול אותם כפי שהם, להשרות במים לכמה דקות לריכוך, או לשלב במתכונים האהובים עליכם.
מינון יומי מומלץ: 10–30 גרם (בערך כף אחת).
טיפים לשימוש בגוג'י ברי:
כנשנוש בריא – לאכול חופן של גוג'י ברי מיובש כפי שהוא או לערבב עם אגוזים ופירות יבשים.
במשקאות – להשרות במים חמים במשך 10–15 דקות כחליטה או להוסיף לשייקים ומשקאות פירות להעשרת הטעם והערכים התזונתיים.
בארוחות – לפזר על דייסה, גרנולה, יוגורט או גבינה. ניתן לשלב גם בסלטים להמתקה עדינה או להשתמש באפייה (עוגיות, מאפינס, לחם).
בבישול – להוסיף לרטבים לבשר או עוף, לשלב בריזוטו או בתבשילי אורז לקבלת טעם ייחודי.
תכולה: 200 גרם.
כשר פרווה בהשגחת OK ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
אין עדיין חוות דעת.