סובין שיבולת שועל ללא גלוטן של "כרם" מופק מהשכבה החיצונית של זרעי שיבולת שועל, ודומים לפתיתים קטנים ובהירים. המוצר מהווה מקור עשיר לסיבים תזונתיים בלתי-מסיסים, הממריצים את פעילות מערכת העיכול, מסייעים בפינוי רעלים ופסולת, ותומכים במיקרוביומה בריאה במעיים. סובין שיבולת השועל מכיל גם ויטמינים מקבוצת בי, חלבון צמחי איכותי, זרחן ורכיבי תזונה חיוניים נוספים, התורמים לתפקוד תקין של הגוף כולו.
בזכות טעמו הניטרלי, סובין שיבולת השועל הוא רב-שימושי במטבח. ניתן להוסיף אותו לסלטים, יוגורטים או גבינות רכות, להשתמש בו באפייה (לחם, פנקייקים) או לשלב אותו במתכונים עם ירקות, בשר או דגים. כמו כן, ניתן להוסיף לו מים רותחים ולערבב אותו עם דייסה לארוחת בוקר בריאה.
סובין שיבולת שועל מבית כרם – יתרונות:
סימון תזונתי ל-100 גרם סובין שיבולת שועל יבש:
אנרגיה | 354 קלוריות |
סך השומנים | 7.22 גרם |
מתוכם חומצות שומן רוויות | פחות מ-0.5 |
כולסטרול | 0 מ"ג |
נתרן | 10 מ"ג |
סך פחמימות | 65.22 גרם |
מתוכן: סוכרים | 1.2 גרם |
סיבים תזונתיים | 13.8 גרם |
חלבונים | 14 גרם |
חומצה פולית | 52 מק"ג |
ביוטין | 38 מק"ג |
ברזל | 5.4 מ"ג |
וזרחן | 734 מ"ג |
תכולה: 450 גרם.
ארץ ייצור: אנגליה.
כשר פרווה בהשגחת הרבנות בקעת הירדן.
אין עדיין חוות דעת.