פטריות שיטקה מתאימות למוקפצים, למרקים, לסלטים ולמאכלים אוריינטליים.
רכיבים: פטריות שיטאקה מיובשות
הוראות הכנה: להשרות את הפטריות במים פושרים למשך 60-30 דקות עד לריכוך. לאחר מכן, הפטריות מוכנות לאכילה, הקפצה או בישול. ניתן לחתוך פטריות שיטאקה לרצועות ולהוסיף לאטריות מוקפצות, מילוי דיםסאם, מרקים וסלטים.
ניתן להשתמש במי השריית / בישול הפטריות כבסיס לתבשילים, מרקים או רטבים.
משקל: 100 גרם
כשר פרווה בהשגחת הבד"ץ חוג חתם סופר פתח תקוה ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
ארץ ייצור: סין
אין עדיין חוות דעת.