שילוב של מאקה עם אצת העל ספירולינה מהווה יתרון כפול לגוף ומספק מוצר בעל תרכובת ייחודית ועשירה.
שורש המאקה הוא צמח מרפא נפוץ בדרום אמריקה הזכה לכינוי "ג'ינסנג האנדים" או "ג'ינסנג הפרואני". המאקה צומח בגבהים של 3,800-4,800 מטר במרומי הרי האנדים של בוליביה ופרו ומהווה את אחד מבין הצמחים היחידים המסוגלים לשגשג בתנאים הקיצוניים השוררים שם.
מאקה נחשב לאחד הצמחים הנדירים והמיוחדים ביותר ולו היסטוריית שימוש נרחבת של למעלה מאלפיים שנה. גם כיום, הילידים בפרו ממשיכים לראות את השורש כמזון מזין מאוד ומשמש אותם כמצרך קבוע בתזונה היומית שלהם. למרות כל זאת רק לאחרונה חוקרים מערביים גילו את שורש המאקה העתיק ואת היתרונות הרבים אותם עשוי לספק.
מאקה הוא אחד ממזונות העל המהווים מקור עשיר לסיבים ומקור טוב לחלבון צמחי. הוא מספק שפע של ויטמינים ומינרלים, מכיל כמעט 20 חומצות אמינו ושבע מחומצות האמינו החיוניות, חומצות שומן ורכיבים ייחודים אחרים.
משקל כל כמוסה: 750 מ"ג ובתוכה:
תמצית מאקה ............................ 500 מ"ג
אצת ספירולינה: ......................... 150 מ"ג
הנחיות שימוש: כמוסה אחת ביום, עם הארוחה.
מומלץ לשלב עם: פרוביוטיקה ביו-25, פיטו פימייל, לקטיום, ספירה.
תכולה: 60 כמוסות
כשר למהדרין בהשגחת הבד"ץ של העדה החרדית, ירושלים ובהשגחת הרבנות המקומית נצרת עילית
ארץ ייצור: ישראל.
נשים בהריון, נשים מניקות, אנשים הנוטלים תרופות מרשם וילדים - יש להיוועץ ברופא
מידע זה אינו מהווה התוויה רפואית ו/או תחליף לכל טיפול תרופתי זה או אחר. בכל מצב או מקרה של בעיה רפואית יש להוועץ עם רופא מטפל.
אין עדיין חוות דעת.