עוגיות שיבולת שועל, טחינה ואגוזי לוז של דני וגלית אפייה בריאה הן עוגיות שנותנות את המענה המושלם לפינוק ליד הקפה או לארוחת בוקר מזינה ללא נקיפות מצפון. הן טעימות ומזינות ומורכבות מחומרי גלם טבעיים ואיכותיים.
עוגיות שיבולת שועל, טחינה ואגוזי לוז – יתרונות:
ערכים תזונתיים ל-100 גרם:
אנרגיה (קלוריות) ................................................ 446.4
חלבון (גרם) ........................................................ 13.6
פחמימות (גרם) ................................................... 43.4
סיבים (גרם) ....................................................... 8.6
סך השומנים (גרם) .............................................. 22.5
חומצות שומן רוויות (גרם) ..................................... 3.4
חומצות שומן טרנס (גרם) ..................................... פחות מ-0.5
כולסטרול (מ"ג) ................................................... פחות מ-2.5
נתרן (מ"ג) ......................................................... 3.2
רכיבים: שיבולת שועל (מכיל גלוטן), טחינה מלאה (26%), סירופ אגבה, אגוזי לוז גרוסים (7.1%), קינמון טחון.
אלרגנים: גלוטן (שיבולת שועל), שומשום, אגוז קשיו.
עלול להכיל עקבות: גלוטן (חיטה), סויה, בוטנים, אגוזים (מלך, שקד, קוקוס, לוז).
כשר למהדרין בהשגחת הבד"ץ חוג חתם סופר בני ברק וכשר פרווה בהשגחת הרבנות הראשית אשדוד
תכולה: כ-270 גרם
ארץ ייצור: ישראל
אין עדיין חוות דעת.