תה ירוק אורגני סנצ'ה הינו התה הפופולרי ביותר במשקי הבית ביפן, בעל טעם מרענן עם עשביות אופיינית לתה ירוק יפני ומתיקות קלה. תהליך ייצור התה הוא ייחודי, עלי התה עוברים תהליך אידוי מיד לאחר קטיפתם בכדי למנוע תהליכי חמצון. לאחר מכן, העלים מושרים באוויר חם ויבש ו“נמעכים” במכבש שנותן להם את המראה האופייני להם. תהליך הייצור הזה מעניק לתה את הטעם העשבי והמיוחד שלו.
תה אורגני ירוק סנצ'ה של מוסו – יתרונות:
סימון תזונתי ל-100 גרם:
אנרגיה (קק"ל) ............................................ 314
סך השומנים (גרם) ...................................... 0.6
חומצות שומן רווי (גרם) ................................ 0
חומצות שומן טראס (גרם) ............................ 0
פחמימות (גרם) .......................................... 30.5
סיבים תזונתיים (גרם) ................................. 29.3
סוכרים (גרם) ............................................. 0.6
נתרן (מ"ג) ................................................ 0
רכיבים: תה ירוק אורגני.
הוראות שימוש: להכנת ספל תה אורגני ירוק סנצ'ה יש להוסיף כפית חליטה לתוך ספל מים רותחים ולהשרות דקה.
תכולה: 100 גרם
ארץ ייצור: יפן
ממליצה בחום על תה סנצ'ה! גם אורגני, גם מיוצר באמת ביפן, פשוט תה יוצא דופן. טעם מדהים!!
תאריך הוספה: 28/03/2019, לפי שלומית מ. IL