חמאת גהי הינה חמאה מזוקקת ונעשית על ידי חימום החמאה והפרדה של מוצקי החלב.
חמאת גהי בשימוש רחב במטבח ההודי, האתיופי, התימני והלובי
חמאת גהי אינה מתפרק בחום ועל כן מומלצת לטיגון, בישול ואפיה כתחליף לחמאה או מרגרינה.
מתאים לצמחונים.
רכיבים: שומן חלב נטול מים, מופרד משמנת מתוקה.
ארך תזונתי ל-100 גרם
אנרגיה .................... 898 קק"ל
שומן ........................ 99.8 גרם
מתוכו טראנס ............ 1.8 גרם
פחמימות .................. 0 גרם
חלבון ....................... 0 גרם
נתרן ........................ 5 מ"ג
משקל נקי: 500 גרם
כשר חלבי בהשגחת בד"צ לונדון לאוכלי חמאת עכו"ם ובאישור הרבנות הראשית לישראל
ארץ ייצור: אנגליה
אין עדיין חוות דעת.