אבקת חלבון מי גבינה Whey to go בטעם וניל – סולגאר
אבקת חלבון Whey to go של סולגאר – שימושים עיקריים:
אבקת חלבון Whey to go של סולגאר – יתרונות:
מכילה ריכוז גבוה של חלבון ומעט שומנים ופחמימות
חלבון בעל זמינות ביולוגית גבוהה מזו אשר בחלבון המופק מביצים, סויה, חלב, בשר או קזאין
חלבון מי גבינה איכותי במיוחד
תהליכי ייצור ייחודיים ומתקדמים, ובהם: סינון דק, ריכוז ובידוד, תהליכים המתרחשים בטמפרטורה נמוכה וללא כימיקלים
20 גרם חלבון בכל מנת הגשה
מכלול שלם של חומצות אמיניות חיוניות וחלבון בעל ערך ביולוגי גבוה
ערכים גבוהים של חומצות אמיניות מסועפות שרשרת (BCAA) בצורתן החופשית
מועשר בחומצה האמינית ל-גלוטמין בצורתה החופשית, רכיב בעל תפקיד מרכזי בתהליכים מטבוליים, בשמירה על השריר, בסינתזת חומצות הגרעין, בחלוקת התאים וגדילתם
נקי מהורמון גדילה
ללא ממתיקים מלאכותיים
דל שומן
98% נקי מלקטוז
ללא גלוטן
הנחיות: כף הגשה (מכילה 20 גרם חלבון איכותי וזמין) פעם עד פעמיים ביום.
ביום האימון מומלץ לצרוך את אחת המנות לאחר סיום המאמץ הגופני.
מומלץ לשלב עם: מולטי ויטמין
תכולה: 340 גרם
ארץ ייצור: ארה"ב
נשים בהיריון, נשים מניקות, אנשים הנוטלים תרופות מרשם וילדים - יש להיוועץ ברופא.
מידע זה אינו רפואי ואינו התוויתי. בכל מקרה של בעיה רפואית יש לפנות לרופא המטפל.